Hitro učenje tujih jezikov po "superlearning" metodi                 

Atelje unikatnih potovanj je butični organizator potovanj na slovenskem tržišču. S svojim edinstvenim pristopom nudimo po meri izdelano ponudbo za najbolj zahtevne goste. Na tujem trgu nastopamo pod blagovno znamko Unique Slovenia, Custom Tour Designer. Sodelujemo s priznanimi, luskuznimi turističnimi podjetji kot so Travcoa, In the Quest of the Classics, Frontiers International Travel, Amazing Voyages, Echelon Experiences in ostalimi. Tesno smo povezani z ameriško ekskluzivno institucijo Virtuoso, referenčnim združenjem luksuznih ponudnikov, v sodelovanju s katero njeni člani po celem svetu ponujamo vrhunske turistične usluge.

V našem Ateljeju ničesar ne prepuščamo naključju. Četudi so vaše želje na prvi pogled še tako zahtevne in neuresničljive, se bomo potrudili, da jih uresničimo. Ves čas vas bomo seznanjali z nastajanjem idejnega osnutka in skupaj bomo dorekli začrtan program.
Vse naše ponudbe so izdelane po naročilu, zato želimo, da se o smernicah in detajlih potovanj dogovorimo skupaj. Vaše želje in zahteve so namreč bistvenega pomena pri našem načrtovanju vašega unikatnega doživetja.
 

SVOJIM GOSTOM NUDIMO:

• ekskluzivnost in individualnost
• po meri izdelane programe, ki se odvijajo doma in v tujini
• ekskluzivne ponudbe za majhne skupine (arktična Skandinavija, luksuzna Dalmacija itd.)
• gurmanska in vinarska razvajanja doma in v tujini
• fantazijske programe za otroke (pravljična Slovenija)
• nepozabne programe za krepitev povezanosti skupine ('team building') in nagradne programe ('incenitve') za podjetja
• izpolnitev skoraj vseh želja, o katerih ste do danes le sanjali

Prijazno vas vabimo, da si ogledate našo spletno stran, in se veselimo naših skupnih unikatnih potovanj po širnem svetu in domači Sloveniji.

Svoje želje nam zaupajte po telefonu  031 519 336 ali e-pošti (info@unique-slovenia.si). V najkrajšem možnem času vas bomo poklicali ter se z veseljem dogovorili za srečanje.

Vaš Atelje unikatnih potovanj

 

Aktualna ponudba!  

 

      VEČ... 
 RAZVAJANJE V UMBRIJI - doživite Umbrijo ekskluzivno, kot še nikoli! Etruščanska kultura, kulinarika, vino in oljčno olje    več... 
LUKSUZNA DALMACIJA - KORČULA IN DUBROVNIK   več...
GURMANSKO RAZVAJANJE V COLLIU IN GORIŠKIH BRDIH - enodnevni in večdnevni paketi / EKSKLUZIVNO! več...
DOŽIVLJAJSKA SEVERNA NORVEŠKA - več...