Hitro učenje tujih jezikov po "superlearning" metodi                 

Posebno pozornost posvečamo zahtevnejšim gostom. Nudimo jim ekskluzivnost in individualnost. Ponujamo luksuzne zasebne letalske prevoze do oz iz Slovenije in drugih destinacij po svetu, pripravimo pa tudi po želji izdelan program na ključ.
 

V naša potovanja vključujemo vrhunske restavracije, nastanitve na najvišjem nivoju, luksuzna  transportna sredstva, ter majhne posebnosti, ki tvorijo pomembno dodano vrednost.
Sodelujemo s priznanimi slovenskimi strokovnjaki različnih področij, goste pa vodijo le profesionalni vodniki z bogatimi referencami in izkušnjami.
 

Ustvarjamo posebna tematska popotovanja po Sloveniji (vinska, kuharska, aktivna…), organiziramo nekaj dnevne vikend oddihe in že omenjene po želji izdelane programe - custom made ture. Delujemo zgolj z majhnimi skupinami gostov (do 12 oseb), ki cenijo individualnost in ekskluzivnost. 

Naša butična zasnova omogoča veliko fleksibilnost pri oblikovanju programov, izletov oz. tur, ki jih oblikujemo skupaj z vami, na podlagi vaših želja, sredstev, zahtevnosti in budgeta namenjenega izvedbi storitve. Bodisi za poslovne partnerje, zaposlene v podjetju ali le kot prijetno druženje.

Z veseljem se bomo odzvali vašemu povpraševanju in vas po želji tudi obiskali, ter predstavili našo ponudbo.
 

IDEJE ZA POLDNEVNE PAKETE:

ENKRATNO DOŽIVETJE CEJKOTOVE DOMAČIJE V VASI GOČE - VIPAVSKA DOLINA

EKSKLUZIVNA VEČERJA V KARAVANKAH

SPROŠČANJE Z IGRANJEM GOLFA MED ODMOROM

GORIŠKA BRDA IN VINSKA KLET MOVIA

KUHANJE - GURMANDSKO DOŽIVETJE NA BLEDU

RAZVAJANJE V GH KEMPINSKI PALACE V PORTOROŽU

VRHUNSKO KULINARIČNO DOŽIVETJE NA OBALI

IDEJE PAKETOV KRATKE POČITNICE:

DOLINA SOČE - KJER SE SREČAJO ALPE IN MEDITERAN

VIKEND V PRESTIŽNEM HOTELU GH PALACE

EKSKLUZIVNI PODALJŠAN VIKEND V DALMACIJI (KORČULA IN DUBROVNIK)

PREKMURJE - DEŽELA RAZVAJANJA