Hitro učenje tujih jezikov po "superlearning" metodi                 

Ustvarjalci programov se zavedamo, da je za kakovosten program, izvedbo in ustvarjanje ustreznih pogojev za pravo učenje pomembnih več dejavnikov - znanje, profesionalnost, predvsem pa osebno veselje do dela. S ponosom lahko trdimo, da je vse troje naš največji kapital. Naše temeljne vrednote in vodilo so sodelovanje, osebni pristop in medsebojno zaupanje. Na tem gradimo tudi odnos z naročniki. Zavestno se izogibamo »instant« rešitev. Prizadevamo si skupaj z naročnikom oblikovati program, ki ustreza vašim posebnostim, potrebam in željam.
Za skupine in individualne goste smo pripravili modularen sistem, kjer si lahko sami izbirate aktivnosti v različnih regijah po Sloveniji. Na ta način si gostje sami določate vrste aktivnosti in stopnjo zahtevnosti. Naše prednosti so aktivnosti v vseh letnih časih, pokritost po vsej Sloveniji, profesionalno vodenje in izkušnje.
V različnih regijah smo razvili posebno obliko izkustvenega turizma, pri katerem se prepletajo zgodovina, aktivnosti, lokalne znamenitosti in legende. Spoznajte Slovenijo skozi lastno izkušnjo in ne postanite suženj dolgočasnih turističnih ogledov!
 

Programe izvajamo v sodelovanju s TeamAround.  
 

Foto: TeamAround   Foto: TeamAround   Foto: TeamAround

Naša ponudba zajema:

- VIP IZLETE ZA POSLOVNE PARTNERJE
- PROGRAME ZA KREPITEV POVEZANOSTI SKUPINE ('TEAM BUILDING')
- NAGRADNE PROGRAME / 'INCENTIVE'