ALPSKO DOŽIVETJE V NADSTANDARDNIH POČITNIŠKIH VILAH -  "ALPIN CHALET"

Preživite poletje ali zimo v eni izmed čudovitih počitniških vil v alpski vasici v Avstriji. Vile so vam na voljo na treh različnih lokacijah med katermi lahko izbirate glede na vaše želje. Filzmoos vam ponuja osamo, idlilo in tišino ter čudovito naravno okolico, Flachau družabno okolje in zabavo, Frachauwinkl pa prelepe panoramske razglede, več počitniških vil na enem mestu ter poletje ob zunanjem bazenu.

Vse vile so enake velikosti, enake konstrukcije in opremljene z enakim pohištvom ter enakega standarda in enakih cen. Nadvse so primerne za družine in prijateljske družbe, saj ponujajo možnost luksuzne nastanitve ob zmernem plačilu. Odlična izbira so tako v zimskih kot tudi poletnih mesecih, saj zaradi lociranosti v največjem zimsko-športnem središču v Avstriji - Ski Amadé omogočajo nepozabno smuko, njihova pozicija sredi Alp pa je dobro izhodišče za vse pohodnike, kolesarje in ljubitelje narave.

 
   
FILZMOOS - 2 počitniški vili 
Vili stojita na samem, ob robu gozda, v bližini pohodniških in kolesarskih poti. Primerni sta tudi v zimskem času, saj sta 150 m je oddaljeni od smučišč, ki so primerna za družine, ne prevelika in ne prepolna ter varna.
  
 FLACHAU - 2 počitniški vili ter 5 luksuznih apartmajev
Vile so locirane v centru, na samem začetku vasi. V neposredni bližini so supermarket, restavracija, bar ter avtobusno postajališče. Zelo blizu so tudi smučišča, s šolo smučanja in prodajalne športne opreme.
 
FLACHAUWINKL - 4 počitniške vile in 5 luksuznih apartmajev 
Vile stojijo na sončni strani, obrnjene proti jugu in obkrožene z gorami, s 3 restavracijami v soseski ter zunanjim bazenom.
 
Za več informacij o nam pišite na info@unique-slovenia.si ali pokličite na številki : 01 361 62 44
ali 031 519 336