Ali ste že kdaj vozili Lamborghini Gallardo v najbolj ekstremnih zimskih razmerah? Bi želeli poskusiti?

Odgovor je na dlani...

Takšno ultimativno izkušnjo lahko doživite s profesionalnimi finskimi rally vozniki na Laponskem.

Na izjemnih ledenih poligonih vas bo Finec Juha Kankkunen, 4-kratni svetovni prvak v rally-ju naučil, kako nadzorovati superšportnika pri visokih hitrostih in polzeti (driftati) s popolno kontrolo.

Med usposabljanjem boste hitro napredovali v voznih sposobnostih, ki se bodo sorazmerno stopnjevale z upravljanjem različnih vozil (Golf TDI, Golf R Rally, Porsche Carrera 4S, Subaru Impreza WRX STI, Audi RS4), vse do ultimativne stopnje z Lamborghini Gallardom.

 

Program usposabljanja vožnje na ledu je predstavil Juha Kakkunen v letu 2007. Njegov moto je Hitro, Zabavno in Varno, ki še dandanes sledi tem trem glavnim načelom.

Udeleženci se boste srečali in sodelovali z mnogimi svetovno znani rally vozniki ki bodo v času usposabljanja vaši inštruktorji. Dejstvo, da je Finska je dežela izjemnih voznikov boste občutili v trenutku, ko izstopite iz letala na Laponskem.

 

Pogovor o avtomobilih z Juho Kankkunen in drugimi rally vozniki svetovnega WRC razreda ob tabornem ognju in osebno je enkratno življenjsko doživetje, ki si ga boste zapomnili za vedno.

Več o tej adrenalinski izkušnji, ki jo ekskluzivno v Sloveniji ponuja Atelje unikatnih potovanj, si lahko ogledate tu.