Pripravili smo vam ponubo treh različnih umbrijskih vilah med katerimi lahko izbirate. Oglejte si čudovito ponudbo v Umbriji in nam dovolite, da vam pomagamo, da jo nekega dne tudi doživite...

 

 
1. CERRETELLO 
Posestvo Podere Cerretello obkrožajo osupljive naravne lepote in je le lučaj stran od starega srednjeveškega mesta Citta della Pieve in Perugie. Njegova geografska lokacija je idealna za vse, ki se želijo sprostiti, obenem pa odkrivati privlačnosti umbrijskih in toskanskih mest. Udobni, popolnoma prenovljeni apartmaji so idealno mesto za vse, ki bi želeli preživeti nekaj prijetnih dni v harmoniji z naravo.
GEOGRAFSKA LEGA: Vas Podere Cerretello stoji na hribčku nasproti mesta Citta della Pieve. Je 2 km oddaljena od Piegara, lahko dostopna in povezana z večjimi  mesti: 150 km od Rima, 125 km od Firenc, 125 km od Siene, 55 od Assisija, 30 km od Perugie.
Stara hiša, ki stoji desno od glavnega vhoda, je bila popolnoma prenovljena leta 2006. Tako zunanjost hiše kot notranjost apartmajev sta bili obnovljeni v tradicionalnem umbrijskem arhitekturnem slogu.
Apartmaji so popolnoma opremljeni z vsemi glavnimi elementi, na voljo pa vam je tudi souporaba bazena (globina: 20 cm - 1,5 m ; širina:10 m, dolžina:18 m) in velikega vrta.

    
Apartma tip A (4+2 osebi) - pritličje in prvo nadstropje, zasebni vrt
Velikost apartmaja: 84.62 m²; Velikost zasebnega vrta: 52.00 m²
Pritličje: dnevna soba s kaminom, kuhinja, kopalnica s tušem
Prvo nadstropje: glavna spalnica, spalnica, kopalnica s tušem 
     
Priporočamo družinam in parom.
2. IL CASTELLO DI GAICHE
Grad Castello di Gaiche iz 13. stoletja leži na gozdnatem gričku med Perugio in jezerom Trasimeno. Nekoč zapuščen, je danes popolnoma prenovljen in z dvanajstimi, stilno opremljenimi apartmajskimi enotami s centralnim ogrevanjem in kaminom zelo prijeten za počitnikovanje. V grajskem parku se nahaja odprt bazen s senčniki, ležalniki in tuši. Okolica gradu je zelo primerna za sprehode in kolesarjenje po slikoviti in razgibani umbrijski pokrajini, ki hrani ostanke bogate etruščanske kulture. Ta del Umbrije je poznan tudi kot središče umetnosti in značilne arhitekture, kot so ga zaznamovala dela slikarja Perugina in primerki arhitekture bližnjih mest.
Kraj je idealno izhodišče za izlete in obisk kulturno-zgodovinskih središč v Umbriji (Perugia, Assisi, Spoleto, Orvieto, Cittá Della Pieve,...) in bližnji Toskani (Cortona, Montepulciano, Siena, .... ), možni pa so tudi enodnevni izleti v Firence ali Rim.
   
Apartma tip B (2+2 osebi)
Obsega dnevni prostor s kuhinjo in TV, kaminom in zložljivim ležiščem za dva, sobo z zakonsko posteljo, kopalnico s tušem.
 
Apartma tip C (4+2 osebi)
Obsega dnevni prostor s kuhinjo in TV, kaminom in zložljivim ležiščem za dva, dvoposteljno sobo, sobo z zakonsko posteljo, kopalnico s
tušem.
   
PONUDBA:
Velik opremljen park
Parkirni prostori
Velik bazen s senčniki, ležalniki in tuši
Sprehodi v naravo
Trekking
Priporočamo mladoporočencem in parom
3. PODERE SCHIOPPELLO
   
Poseben kraj, kjer boste našli dovolj miru, po želji pa boste lahko obiskali tudi nekaj najlepših italijanskih mest.
Velika kamnita podeželjska hiša, popolnoma prenovljena leta 1977, se nahaja na enem izmed gričev z nasadi oljk, v neposredni bližini slikovitih vasic Cibottola, St. Apollinare, Spina, Monte Vibiano in z lepim panoramskim pogledom na Perugio in Assisi, ki veljata za bisere Umbrije.
Na sami lokaciji imate na voljo bazen, vsako stanovanje pa ima lasten vhod, balkon ali atrij, kamin in drugo udobje, ki ga potrebujete za prijeten počitek.
Kraj je primeren tudi za izlete v bližnjo in daljno okolico. Samo 20 minut boste potrebovali do jezera Trasimeno, kjer so vam na voljo razni vodni športi, hkrati pa je Podere Schioppello idealna iztočnica za obisk drugih zanimivih krajev: Perugia (15 km), Assisi in Todi (40 km), Gubbio (60 km), Rim (140 km), Firence (150 km), Siena (100 km).
APARTMAJI
MODRI (ležišča 4+2):
Prvo nadstropje: 110 m2,  dnevni prostor s kaminom in kavčem (2 ležišči), popolnoma opremljena kuhinja z jedilnim kotom, ena soba z zakonsko posteljo in kaminom, ena dvo-posteljna soba, kopalnica, balkon z razgledom, primerno za 4 osebe.
 
RUMENI (ležišča 4+2):
Drugo nadstropje: 110 m2,  dnevni prostor s kaminom in kavčem, popolnoma opremljena kuhinja z jedilnim kotom, 2 spalnici, 1 kopalnica s tušem.
 
ZELENI (ležišča 6+2):
Pritličje: 150 m2, velika kuhinja in dnevni prostor s kaminom in jedilnim kotom, 3 spalnice, 1 kopalnica, vrt. Idealen za veliko družino ali skupino prijateljev.
 
Namenjen je predvsem velikim družinam ali skupinam prijateljev.
SVETLO MODRI (ležišča 4+2):
Prvo nadstropje: 100 m2, klasična italijanska kuhinja z jedilnim kotom in lepim razgledom, dnevni prostor z odprtim kaminom, dve dvoposteljni spalnici, kopalnica, balkon s čudovitim razgledom in možnostjo opazovanja sončnega zahoda.
 
   
Za več informacij nam pišite na info@unique-slovenia.si.
CENIK APARTMAJEV CERRETELLO, IL CASTELLO DI GAICHE IN PODERE SCHIOPPELLO  
Nizka sezona (januar/februar/marec/april/oktober/november)
ENOSOBNI APARTMA (2+2)
2 osebi: 340 €
4 osebe: 360 €
DVOSOBNI APARTMA (4+2)
4 osebe: 440 €
6 oseb: 460 € 
Srednja sezona (maj/junij/september)  
ENOSOBNI APARTMA (2+2)
2 osebi: 450 €
4 osebe: 470 €
DVOSOBNI APARTMA (4+2)
4 osebe: 550 €
6 oseb: 570 €  
 
Visoka sezona (julij/avgust/Božič/Novo leto/Velika noč)
ENOSOBNI APARTMA (2+2)
2 osebi: 620 €
4 osebe: 640 €
DVOSOBNI APARTMA (4+2)
4 osebe: 750 €
6 oseb: 780 €
V vseh sezonah (min. 2 nočitvi)
ENOSOBNI APARTMA (2+2)
2 osebi: 160 €
4 osebe: 180 €
DVOSOBNI APARTMA (4+2)
4 osebe: 220 €
6 oseb: 240 €
Vse cene veljajo za teden dni (7 nočitev) in vključujejo najem apartmaja, posteljnino, brisače in končno čiščenje.
Poraba plina in drv (kamin) se v zimski sezoni zaračunava dodatno.
Cenik velja za leti 2011/2012